Kom ihåg mig


Kom ihåg mig när allt i ditt liv är skit och allt som du behöver är någon att prata med. Någon som vill lyssna på dig, utan att kräva något tillbaka. Kom ihåg mig när allt i ditt liv är bra och allt du vill är att ha någon att dela det tillsammans med. Någon att älska villkorslöst och älskas utav just då. Kom ihåg mig när allt du saknar i ditt liv är en vän och allt du vill är att ha en. En vän som aldrig någonsin sviker och som alltid finns till hands, oavsett vad.

Kom ihåg mig när allt känns tomt och allt du vill är att någon ska fylla det tomrum som skapats. Någon som faktiskt och ärligt vill dela detta tomrum med dig. Kom ihåg mig när allt spricker och allt du vill är att någon ska hjälpa dig att laga den. Någon som hjälper dig att sammanfoga bitarna så att du blir hel. Kom ihåg mig när allt är mörkt och allt du vill är att någon ska lysa upp din väg. Att någon faktiskt vill lysa upp din väg, bara för din skull.

Kom ihåg mig när allt i ditt liv saknar mening och allt du vill är att någon ska förklara meningen med det för dig. Någon som förstår vem du är och meningen med just det liv som du lever. Någon som inte ger dig kritik för den du är eller det du gör. Kom ihåg mig när allt du saknar är närhet av en annan människa. Någon att röra vid, någon som vill röras vid av just dig och ingen annan, en som inget annat drömmer om än din beröring.

Kom ihåg mig när allt i ditt liv är självklart och allt du vill är att ha någon att berätta det för. Någon som hjärtligt lyssnar på dig och är lycklig för din skull och som vill höra ännu mer. Någon som står kvar i vått och i torrt och orkar lyssna på allt vad du har att säga och vad du gör. Kom ihåg mig då för den som jag var då, när vi möttes för allra första gången. Kom inte ihåg mig för den som jag har blivit idag, utan att ha haft dig i mitt liv.

lör, 21 mars 2015, 00:48 | Egotripp, Från hjärtat, Photoshopat

Inga kommentarer

Lämna en kommentar här