Bergen 24 maj 2014


Efter ett halvårs längtan (och mycket ångest) så var det äntligen dagen D. Dagen då vi skulle resa till New York. Dagen började vid 5-tiden på morgonen med avresa mot Kastrup via Hyllie. Först skulle vi flyga till Bergen vid 9-tiden. Incheckningen gick mot förmodan bra när jag väl insett att vi skulle göra allt själva. Sen igenom passkontroll, sen käkade vi lite frukost sen var det i princip dags att sätta sig på flyget mot Bergen.

När vi kom fram till Bergen så hade jag fått ett sms som sa att vårt flyg till New York var försenat. Efter lite klydd så insåg vi att vi fick tillbringa dagen inne i Bergen. Det var strålande solväder (så att jag brände mig) men det var ändå en trevlig upplevelse. Det enda jag ångrade i efterhand var att vi inte åkte upp till bergen.

Det var däremot inte så roligt senare på kvällen när flyget aldrig vill komma/avgå. Flyget skulle avgått vid 18-tiden från början. Sen sköts det där fram timme för timme. Tills klockan var 3 på natten då vi äntligen fått gå på flyget. Att ha varit vaken nästan 24 timmar var ingen hit. Men jag vågade fan inte slappna av förrän vi var uppe i luften speciellt inte när de inte fick igång tekniken heller. Mitt resesällskap sov redan innan planet hade börjat rulla.

lör, 24 maj 2014, 19:51 | 2014 Bergen (Norge) | Kommentera!