Lars Winnerbäck, Malmö Live, 5 oktober 2016


Idag är det jag som för tredje gången i år fått se min favorit artist. Hade fått tag på ganska dåliga platser. Men det var ändå mysigt att få se honom igen. Men sittplats är inte mitt favort sätt att se Winnerbäck. Föredrar att stå, samt utomhus. Men han blir aldrig dålig…

ons, 5 oktober 2016, 23:57 | Lars Winnerbäck | Kommentera!

Lars Winnerbäck, Sofiero, 15 juli 2016


Jag fick ett infall ett par dagar efter att jag kommit hem från Stockholm och köpte två biljetter till A Walk In The Park till mamma och mig. Så efter jobb drog vi till Sofiero och njöt på en filt till kvällen började. Jag fick upp öronen för Melissa Horn denna kväll. Brukar inte falla för kvinnliga musiker. Men hennes texter fick mig på fall. Lars Winnerbäck var lika magisk som han var för ett par veckor sedan! Jag ångrar verkligen inte att jag tog beslutet att åka hit med.

fre, 15 juli 2016, 23:59 | Lars Winnerbäck | Kommentera!

Fredagens bästa #306


Idag är det jag som av Winnerbäck återigen…

fre, 15 juli 2016, 23:59 | Fredagens bästa, Lars Winnerbäck | Kommentera!

Lars Winnerbäck, Skansen, 29 juni 2016


Jag köpte biljett till Winnerbäck i våras. Velade fram och tillbaka och blev lite ledsen när de tog slut. Sen när de kom extra biljetter tvekade jag inte en sekund och köpte mig en biljett. Sen velade jag fram och tillbaka om boende, men bokade till slut ett hotell och tågresa upp. En resa i min ensamhet, precis enligt mina egna önskemål.

Jag såg i höstas eller våras, tror jag, en artikel om braid&blow. Att man kunde för en rimlig peng få håret flätat. Jag hade bestämt mig för att göra det innan jag åkte upp. Trodde inte att jag skulle få tummen ur röven och boka en tid men det gjorde jag. Och jag kan säga att jag inte ångrar mig! Flätan blev fin och jag hade den i tre dagar!

Dagen efter att jag kom upp så var det den stora dagen: Lars Winnerbäck på Skansen. Jag njöt av det fina vädret på dagen efter att jag gjort flätan sen köpte jag med mig mat och njöt av eftermiddagen på hotellet för att sedan gå ut till Skansen. Kom tidigt och kom långt fram i kön och väl inne hamnade jag nästan längst fram och där blev jag kvar till det började. Kvällen var magisk som vanligt med Winnerbäck! Han blir bara bättre för varje gång! Efter det gick jag och köpte mat och gick tillbaka till hotellet.

ons, 29 juni 2016, 23:59 | Lars Winnerbäck, Sverige | Kommentera!

SEMST, 2 april, Tangopalatset Malmö

Jag hade ett par veckor innan börjat övertala mamma och Dennis att hänga med på standup. Vi började kvällen med att käka buffé till middag och gå en sväng inne på Triangeln. För att sedan gå bort och ta en drink innan föreställningen började.

Mamma var rolig innan vi gick in då det var onumrerat: Vi sitter INTE på första raden Johanna och Dennis. Nejdå svarar jag det är lugnt. Vart tror ni hon väljer att sätta sig när vi väl kommer in??! Jo på första raden *skrattar*

Jag föll för Aron Flam för ett par år sedan. Men detta var första gången jag såg han live. Men jag gillar han, speciellt för hans ansiktsuttryck. Det är mer än halva grejen i hans komik. Man kan även höra på hans röst vilka ansiktsuttryck han antagligen har.

lör, 2 april 2016, 23:59 | Artister | Kommentera!