Lars Winnerbäck, Malmö Live, 5 oktober 2016


Idag är det jag som för tredje gången i år fått se min favorit artist. Hade fått tag på ganska dåliga platser. Men det var ändå mysigt att få se honom igen. Men sittplats är inte mitt favort sätt att se Winnerbäck. Föredrar att stå, samt utomhus. Men han blir aldrig dålig…

ons, 5 oktober 2016, 23:57 | Lars Winnerbäck | Kommentera!

Lars Winnerbäck, Sofiero, 15 juli 2016


Jag fick ett infall ett par dagar efter att jag kommit hem från Stockholm och köpte två biljetter till A Walk In The Park till mamma och mig. Så efter jobb drog vi till Sofiero och njöt på en filt till kvällen började. Jag fick upp öronen för Melissa Horn denna kväll. Brukar inte falla för kvinnliga musiker. Men hennes texter fick mig på fall. Lars Winnerbäck var lika magisk som han var för ett par veckor sedan! Jag ångrar verkligen inte att jag tog beslutet att åka hit med.

fre, 15 juli 2016, 23:59 | Lars Winnerbäck | Kommentera!

Fredagens bästa #306


Idag är det jag som av Winnerbäck återigen…

fre, 15 juli 2016, 23:59 | Fredagens bästa, Lars Winnerbäck | Kommentera!

Lars Winnerbäck, Skansen, 29 juni 2016


Jag köpte biljett till Winnerbäck i våras. Velade fram och tillbaka och blev lite ledsen när de tog slut. Sen när de kom extra biljetter tvekade jag inte en sekund och köpte mig en biljett. Sen velade jag fram och tillbaka om boende, men bokade till slut ett hotell och tågresa upp. En resa i min ensamhet, precis enligt mina egna önskemål.

Jag såg i höstas eller våras, tror jag, en artikel om braid&blow. Att man kunde för en rimlig peng få håret flätat. Jag hade bestämt mig för att göra det innan jag åkte upp. Trodde inte att jag skulle få tummen ur röven och boka en tid men det gjorde jag. Och jag kan säga att jag inte ångrar mig! Flätan blev fin och jag hade den i tre dagar!

Dagen efter att jag kom upp så var det den stora dagen: Lars Winnerbäck på Skansen. Jag njöt av det fina vädret på dagen efter att jag gjort flätan sen köpte jag med mig mat och njöt av eftermiddagen på hotellet för att sedan gå ut till Skansen. Kom tidigt och kom långt fram i kön och väl inne hamnade jag nästan längst fram och där blev jag kvar till det började. Kvällen var magisk som vanligt med Winnerbäck! Han blir bara bättre för varje gång! Efter det gick jag och köpte mat och gick tillbaka till hotellet.

ons, 29 juni 2016, 23:59 | Lars Winnerbäck, Sverige | Kommentera!

Lars Winnerbäck, Citadellet (förband: Weeping Willows)


Idag tog jag tåget till Landskrona för att se en av mina absoluta favorit artister; Lars Winnerbäck. Han skulle uppträda på Citadellet i Landskrona! Att Weeping Willows skulle vara förband har jag vetat hela tiden. Men jag hade aldrig tänkt längre eller lyssnat på dem. Men de föll mig i smaken, gav mersmak till och med. Jag vill lyssna mer på dem, underligt då jag sällan faller för engelsk musik.


Efter Weeping Willow kom han äntligen. Mannen som är oslagbar, fantastisk. Jag får aldrig nog. Han blir bara bättre för varje gång jag hör/ser honom live. Överraskar gör han med! Idag slog jag till och köpte en Winnerbäck t-shirt med, har velat ha en länge men aldrig någon som fallit mig i smaken förrän idag.

sön, 20 juli 2014, 00:40 | Artister, Lars Winnerbäck | Kommentera!

Lars Winnerbäck, Sofiero, 9 augusti 2012 (1/2)


I födelsedagspresent av min storebror med familj så fick jag pengar till en biljett till Lars Winnerbäck. Därför tillbringade jag denna kväll i Helsingborg, närmare bestämt på Sofiero. Där Lars Winnerbäck skulle spela kvällen till ära. Jag tror det var för fjärde gången jag såg honom live sedan 2002, inte speciellt ofta kanske. Men jag har inte haft så mycket intresse för konserter tidigare, men jag börjar finna det intresset. Jag upplevde kvällen som magisk, men det räcker för mig att lyssna på hans musik. Denna gång valde jag dock att lägga kameran hemma, mest för att jag inte orkade ta reda på om jag fick lov att ta med mig systemkameran eller inte. Sen dels för att jag ville njuta av musiken utan att behöva oroa mig för kameran. Därför är alla bilder tagna med iPhonen, så ganska dåliga i mitt tycke, men ändå minnesvärda.

tor, 9 augusti 2012, 23:58 | Lars Winnerbäck | Kommentera!