För att E ska förstå

Eftersom E inte hade en aning om vad jag hade tagit bild på i förr förra inlägget så antar jag att det är dags att jag berättar vad det var/är. Det är Krasse, läser sidoämnen detta år och just nu läser jag NO. I denna kurs ingår det att man ska så ett frö och se vad som händer. Jag och min grupp valde Krasse och har valt att så det på olika sätt. Jag har sått på vanligt hushållspapper i en vanlig plastlåda samt satt gladpack runt om med lufthål i. Jag har dessutom sått två stycken lådor varav en står i ett fönster med ljus och ett där det inte är något ljus i. Samt på fyra dagar så har den som stått utan ljus vuxit drygt fem centimeter, den som står ljust har vuxit lika mycket dock på fem dagar…

tis, 30 november 2010, 23:42 | Vardagsliv | Kommentera!

Fel tillfälle att leta skor

I veckan kom det snö och jag stod utan vinterskor därför övertalade jag mamma att åka på stan och jaga skor, då jag verkligen behövde ett par. Jag har egentligen letat efter varmare skor ett bra tag, men skjutit på att köpa då det inte har behövts. Men nu i veckan insåg jag att nu gick det inte längre. Därför blev det en jakt idag. Till att börja med såg det becksvart ut, vi var inne i 10-tal skoaffärer utan någonting. Till saken var att jag redan innan riktat in mig på en specifik modell. Det enda var ett par knallröda i den modell jag ville ha och det fungerade verkligen inte med min jacka. Efter att nästan ha gett upp och på väg hem så föreslog någon av oss Entré och det blev det. Inte för att jag trodde de skulle ha ”mina skor” i rätt storlek och färg, men skam den som ger sig. Nej de hade inte svarta, men de fanns i lila, som efter en stunds övervägande blev jag. Jag kom hem med ett par nya skor, jag brukar aldrig hitta det jag letar efter.

lör, 27 november 2010, 18:45 | Vardagsliv | 1 kommentar

Fredagens bästa #12

Idag är det en bild tillägnad E. Jag hoppas du förstår vad det är…

fre, 26 november 2010, 23:26 | Fredagens bästa | 1 kommentar

Galen?! Nej aldrig jag…

Sedan i somras har jag tänkt börja läsa om Harry Potter, för jag vet inte vilken gång. Men jag började inte att läsa förrän i början av oktober och har sedan dess maniskt läst och trätt in i denna magiska och underbara värld. Jag hann utan att stressa, hann klart ditt jag ville till dagen innan biopremiären av Harry Potter and the Deathly Hallows part 1. Samt som om det inte var nog med att läsa böckerna så hade jag även övertalat E att se alla filmer efter att vi läst varje bok. Det gick över förväntan även om vi tog två filmer åt gången.

I onsdags efter att jag varit nere på scouterna och haft möte så var det äntligen dags för mig och E att bio och se Harry Potter and the Deathly Hallows part 1. Efter en evighets lång väntan. Efter vissa uppskjutningar av visningen så var det äntligen dags. Man var ju lite rädd för hur de skulle ha gjort den. Men jag älskade den!!! Den här gången gjorde de inte mig förvirrad i alla fall. Utan jag var med på vad som skedde hela tiden. Samt så älskar jag humorn i denna och de två senaste Harry Potter filmerna!!! Jag älskade den så mycket att jag har övertalat E att gå och se den en gång till i nästa vecka!!!

lör, 20 november 2010, 18:31 | Svammel | Kommentera!

Fredagens bästa #11

Idag är det ännu ett projekt som avverkas, ett steg i rätt riktning…

fre, 19 november 2010, 22:34 | Fredagens bästa | Kommentera!

Behöver jag verkligen ha en?

Jag har länge gått och funderat på om jag ska radera min mail, men jag vet att jag inte kommer att göra det för att jag måste ha den. Men ibland funderar jag ändå på att bara radera den för att slippa det där dravlet som kommer in på den hela jävla tiden…

tis, 16 november 2010, 00:43 | Svammel | Kommentera!

Storstadsunge eller jävlas jag bara?

I fredags när jag var i skogen med skolan fick vi en uppgift att med hjälp av kolkrita och papper rita av något från skogen, där vi stod. Med detta mena givetvis läraren att vi skulle rita till exempel träd, buskar, djur eller liknande. Men tro inte att jag gjorde som hon menade. Jag ritade givetvis något helt annat, men det fanns där, nämligen en lyktstolpe!!! Jag ritade med lite buskar och träd med, men det är lyktstolpen som gör hela bilden. Det är typiskt mig, att tolka uppgifter på ett sätt som det inte riktigt är meningen från början.

mån, 15 november 2010, 14:33 | Illustrationer | Kommentera!

Man vill alltid vara som alla andra

sön, 14 november 2010, 18:57 | Textur | Kommentera!

Ola Gustafsson

lör, 13 november 2010, 22:49 | Artister, Malmöfestivalen | 1 kommentar