Rhodos 7-14 augusti 2016 (2/2)


Vi gjorde än riktig turistig sak under veckan och det var att åka till Lindos. Det var vackert, men även otroligt varmt och ljust. Lite synd att jag inte hade med systemkameran, men hade nog ändå inte sett något genom linsen. Men vet dock fan om jag var så imponerande på Guiden, rolig men inte så informerande.


Vi tillbringade flest dagar vid poolen. Men vi kom ner till havet två dagar, men vet i fan om jag var så imponerad av att ligga vid havet. Jag hatar allt grus som är överallt! Men vacker vy kan jag inte klaga på. Tillbringade min tid i solstolen med att läsa fyra böcker och lyssna på massa mord-podcasts!


Massa ego-porträtt. Kan liksom inte låta bli! Jag fick lite färg under veckan i alla fall. Och lyckades låta bli att bränna sönder mig, alltid något!

sön, 14 augusti 2016, 21:25 | 2016 Rhodos | Kommentera!

Rhodos 7-14 augusti 2016 (1/2)


Jag och mamma tog en sista minuten till Rhodos. Bara för att få lite sol och lugn. Resan började aptidigt då flyget gick 06:00 från Sturup. Så jag kom aldrig i säng utan dygnade istället. Lyckades dock få till två otroligt snygga inbakade flätor istället för sömn! Samt glömma några klädesplagg jag tänkt ha med, men jag överlevde utan dem!


Vi hamnade på ett hotell nära strand. Vi har lärt oss sen tidigare resor att specificerat är i vårt tycke ett trevligare alternativ än ospecificerat. Läget var helt okej, hotellet likaså!


Vi promenerade som vanligt på kvällarna och upptäckte staden lite.


Gamla stan i Rhodos stad var enligt mig en av de finare ställena jag såg på resan.

sön, 14 augusti 2016, 21:22 | 2016 Rhodos | Kommentera!