12 år av siden, eller?


Idag är det en speciell dag i mitt liv. Det är 12 år sedan jag skapade denna hemsida eller snarare sagt skapade domänets namn. Fattar ändå aldrig hur jag klarat av att hålla den vid liv så länge. Men har man inget bättre för sig så har man inte. Men jag älskar ändå denna sida, även om jag bitvis vill ta kål på mig själv.

ons, 7 september 2016, 22:32 | cloudno9.net | Kommentera!

Ännu ett år har gått


Idag är det 11 år sedan jag skaffade mig detta domän. Det är sjukt länge. Men jag älskar fortfarande att blogga även om jag gör det allt mer sällan. Men hjärtat klappar än, även om det kanske inte alltid är lika intensivt!

mån, 7 september 2015, 20:11 | cloudno9.net | Kommentera!

10 år, långa och älskade


Idag är det 10 år sedan jag skaffade mig detta domän. Jag säger det varje år och jag säger det igen; det är ju helt sjukt att jag kunnat hålla detta intresse i liv i över 10 år. Det vill säga 10 år på detta domän ytterligare tid med koder på något annat ställe.

Dagen till ära så har jag gjort ett ny layout. Simpel layout i mina favorit färger: svart, grått och vit. Header utan bild då jag vill lägga fokus på bilderna i bloggen. Det blev större bilder än text-bred denna gång vilket har fått mig att dra mig i håret i veckor för att få till. Men till slut så kom det bara lösningen till mig. Har skrivit om informationen om mig samt ändrat bilderna på ”det som finns i mitt hjärta”-sida.

sön, 7 september 2014, 19:44 | cloudno9.net, Svammel | Kommentera!

9-årsdag

cloudno9.net 9år

Idag är det en speciell dag för det är cloudno9.net 9-årsdag!

lör, 7 september 2013, 22:05 | cloudno9.net | Kommentera!

Idag är det en speciell dag

cloudno9.net 8år

Idag är det en speciell dag för det är cloudno9.net 8 årsdag! Tänk om det hade varit en människa då hade den gått i andra klass…

fre, 7 september 2012, 17:05 | cloudno9.net | Kommentera!

Idéer är inte alltid bra

I söndags fick jag en snilleblixt eller rättare sagt en riktigt idiotisk idé. Jag har sedan en tid haft tankar om att mina bilder varit tråkiga, eller sättet jag presenterar dem. Men i söndags bara slog det mig hur jag skulle göra. Innan har jag när jag velat visa flera bilder har jag lagt fram dem en och en, men kom nu på att jag kunde ju skapa kollage istället. Samt kom jag även på att jag skulle ändra formatet på bilderna. Det är i stort sätt fortfarande samma bilder men några enstaka tillagda för att kunna skapa vissa kollage.

Nu har jag tillbringat de sista dagarna och nätterna att maniskt redigera om och ändra här på hemsidan. Och nu är jag äntligen klar och är väldigt nöjd för en gång skull! Jag har även gjort några små förändringar i layouten.

tor, 13 oktober 2011, 00:39 | cloudno9.net, Projekt Madcap | Kommentera!

Ingen vanlig dag


Idag är det ingen vanlig dag idag nej, för idag är det cloudno9.net 7 års dag! Frågan är om den växer upp för fort eller om jag blir gammal alldeles för fort. I alla fall så är det inte över ännu, inte på långa vägar.

ons, 7 september 2011, 23:08 | cloudno9.net | Kommentera!

Äntligen tillbaka

Det blev lite panik i helgen. Det började i lördags när jag inte kunde komma in på sidan. Först tänkte jag att det är säkert bara mitt internet som strular lite, kan vara seg att komma in på ibland. Försökte kolla mailen, men det gick inte alls, fast det reagerade jag konstigt nog inte alls på. Men sen i söndags så gick det verkligen inte alls, inte ens komma in på Surftowns hemsida och då reagerade jag och började få lite panik. Men efter lite googlande så hittade jag deras twitter och då förstod jag vad som hänt, att tack vare regn vädret i lördags i Köpenhamn (det regnade ganska mycket i Malmö med) så drabbades Surftown av totalhaveri så ingen kunde nå sina sidor. Men de lovade att ingen information skulle ha gått förlorad (men det var man ju orolig för ändå att det skulle hänt i alla fall). Idag kom sidan upp igen och den fungerar så nu är jag glad igen!!!
(Nu ska jag bara ta och uppdatera lite bilder som jag ligger efter med)

ons, 6 juli 2011, 21:42 | cloudno9.net | Kommentera!

Färdigt!

Nu efter ett par dagars arbete är jag äntligen nöjd med den nya layouten. Det tog sin lilla tid, som vanligt. Den ser så klart inte ut som det var tanke från början men det slutar aldrig så. Den gamla har suttit ett tag och det är med lite sorg som jag lämnar den bakom mig. Skulle dock inte förvåna mig om bilderna återanvänds i framtiden, då de är några av mina favoriter…

tor, 2 juni 2011, 23:01 | cloudno9.net | Kommentera!

Det går framåt

Nu är jag ikapp, igen. Det har varit slitsamma veckor men nu är det snart över. Musten har gått ur mig nästan helt, orkar inte något mer snart. Det enda jag har kvar i skolan nu är dock projektplanen som ska opponeras och så ska vi opponera på någons annans med, detta sker på tisdag. Så jag ser slutet!!! Sen är terminen slut och jag har sommarlov!

För att försöka få mina tankar på annat håll har jag börjat göra en ny layout, fråga mig inte hur jag har ork/motivation till det när jag inte orkar uppdatera bloggen. För det vet jag inte ens själv, men orkar gå igenom över hundra bilder till bloggen för att ändra storlek det gör jag tydligen. Sen har jag dessutom massor av bilder som ska gås igenom men vi får se när det blir, inte idag i alla fall.

ons, 1 juni 2011, 23:46 | cloudno9.net | 1 kommentar