Turkiet (Alanya) 2-9 juli 2015 (3/3)

Sista hotellet vi hamnade på lågt HÖGT upp på en backe närmare hamnen. Men det var också fantastik (mindre) mysigt och charmigt med bra standard och fantastiskt utsikt! Poolen var perfekt storlek och inte mycket folk där! Personalen var väldigt trevliga och charmiga inte påstridiga som gatuförsäljarna som var på en KONSTANT när man var ute och gick..

Backen höll mina föräldrar på att dö av! Men jag tyckte det var värt det med tanke på utsikten!
Samt så var det här åter igen AC!

Självporträtt kan man aldrig få nog av! Och olika solglasögon är alltid roligt (dock så kastade jag de svarta när jag väl köpt de blå/gröna). Samt att fast jag älskar mina pilotbrillor (som är den modell jag hållit fast i flera år och kommer att fortsätta) så har jag kommit fram till att jag vill börja variera mig!

Hemfärden började vid 16 och vi blev upphämtade av en liten bil för avfärd. Jag trodde först det var den som vi skulle åka till flygplatsen med. Men helt plötsligt stannade bilen vid en buss och vi blev ”inslängda”. Det var bara vi tre på bussen + chauffören och hans hjälpreda väldigt länge säkert närmare 30 minuter. Jag började undra om vi var på fel buss, eller om de slösade en hel buss på oss att ta oss till flygplatsen (då vi ser skyltar till den). Men plötslig så svänger de av vägen och då började jag inse att vi nog inte alls skulle bli själva på bussen. Så sant efter 2-3 stopp till så var bussen fylld till sista plats.

När vi kom av bussen så kom vi först i kö till incheckningen. Stackars dem bakom oss. Då vi hade samma problem som på vägen ner. Jag hade råkat skriva bara mammas och mitt första namn (vi har samma) så de tog dem säkert 15 minuter att lösa att vi var två olika personer som skulle ha två platser men till slut så löste dom det och vi fick checka in.

Inga förseningar och vi kom hem ganska fort. Sov precis hela resan! Väl framme på Kastrup så fick vi vänta ganska länge på vårt bagage vilket innebar att vi fick vänta nästan en timme på tåget över sundet och sedan taxi hem. Och sedan gick jag direkt och la mig och sov igen!

lör, 11 juli 2015, 21:30 | 2015 Alanya (Turkiet)

Inga kommentarer

Lämna en kommentar här