Turkiet (Alanya) 2-9 juli 2015 (2/3)

Efter typ fyra dagar på det första hotellet och jag nästan börjat tro att vi skulle få stanna kvar resten av resan fick vi byta hotell. Ett hotell som låg en gata bort och mycket sämre standard och ingen jävla AC. Värsta natten på hela resan. Liten pool. Men här behövde vi bara stanna kvar en natt och flyttade dagen efter.

Vi bokade en utflykt som jag var rädd att vi skulle behöva avbeställa. Men med hjälp av hotellet som passade väskorna under dagen kunde vi åka på vår utflykt.

Vi åkte en båttur. Världens turist attraktion, haha! Men det var intressant och lite roligt. Bada i havet och läsa böcker.

Bergen var fantastiska att se.

Båten såg ut som en gamal priatbåt från filmensvärld. Havet var grönt och vackert!

Vi fick både se delfiner och havsköldpaddor! Med tanke på att min kamera som jag köpte var på lagning fick jag låna mammas kamera. Och med tanke hur mycket jag fått zooma med kompaktkameran så blev bilderna helt ok!

lör, 11 juli 2015, 21:16 | 2015 Alanya (Turkiet)

Inga kommentarer

Lämna en kommentar här