Överraskar mamma med Ove


Storebror slängde ur sig en idé han hade om present till vår mamma i slutet av förra året (ett älghuvud). Jag gick igång på idén och började googla, men hitta inte det vi letade efter. För några veckor sedan gick jag på stan med mamma och fick se detta älghuvud på stan. Skojade med henne om hon skulle ha ett sådant hemma: ”det var det fulaste jag sett” sa hon där och då. Fem minuter senare gick hon på toaletten och jag sprang och tog en bild och mms:ade storebror som svarade: ”köp!”. Sagt och gjort.

Ett par dagar senare köpte jag älghuvudet. Och väntade på att storebror skulle få iväg mamma och pappa så att jag kunde fixa upphängning. Så att vi kunde överraska henne! Det var denna helg. Jag var och fixa upphängningen igår tillsammans med en bekant och sedan var det bara att vänta till idag när hon skulle komma hem.

Det tog närmare en timme efter att hon kom hem innan hon ringde. ”Du höll på att skrämma livet ur mig!” ”Det är det fulaste jag sett, men han är lite fin ändå!”. Var orden hon slängde ur sig. Jag fick all skit. Storebror tänkte hon inte ens på…

sön, 2 februari 2014, 21:04 | Min Mamma

1 kommentar

  1. Dennis skrev:
    2014-02-28, klockan 22:51

    Fint det blev    Lämna en kommentar här