Fredagens bästa #354


Idag är det jag som ska på student, hoppas vädret blir bättre…

fre, 16 juni 2017, 12:04 | Fredagens bästa, Vardagsliv | Kommentera!

Ny säng


Efter lång väntan är min nya, dyra, säng äntligen här

fre, 2 december 2016, 21:36 | iPhone/iPad, Vardagsliv | Kommentera!

Någon gång ska det ske…


Ja idag lyckades jag krossa min första iPhone någonsin…

mån, 21 november 2016, 23:34 | iPhone/iPad, Vardagsliv | Kommentera!

Äntligen nya träningsskor

Efter säkert ett års av tjat så tog jag äntligen tag i saken. Jag gick häromdagen och köpte nya träningsskor. Inte para ett par utan två! (ett par likadana i rosa). Stadium hade tag 3 betala för två. Så jag tog två par och min kompis L tog ett par skor sen dela vi på notan!

Nu ska jag bara byta skor i träningsväskan med, vi får se hur lång tid det tar!

lör, 30 april 2016, 20:55 | Vardagsliv | Kommentera!

Slowroll 3 augusti 2015

Idag har jag hängt med Slowrollfolket! Idag hamnade vi vid brofästet.

mån, 3 augusti 2015, 23:26 | Vardagsliv | Kommentera!

Lumis

Efter exakt fyra veckor kom Lumis hem igen. Precis hela min semester försvann hon och behagade inte komma hem förrän nu. Helt ärligt vet jag inte vad som var fel på henne. Har försökt googla på det som stod vad som var fel men kunde inte finna något svar. Jag hoppas nu på många trevliga tillfällen med henne!

tis, 28 juli 2015, 23:24 | Vardagsliv | Kommentera!

Beslutsångest som vanligt…

Jag har suttit och kollat ny kamera från och till hela våren. Mest seriöst den senaste månaden. Jag har fattat ett beslut att jag vill ha två, en stor systemkamera sen vill jag ha en mindre kamera att ha fickan som jag kan ha med mig överallt och alltid. Den stora är det inget problem i vilken, där är det bara att jag ska förmå mig själv att lägga in en beställning och släppa pengarna. Den lilla är det mycket mer problem med, jag har fått för mig att jag vill ha en med retro utseende, vilket inte är det smartaste när jag först och främst borde gå på innehållet. Jag hade häromveckan bestämt mig för en men som när jag för tredje gången höll den i min hand kom fram till att den var alldeles för stor. Sen hittade jag en annan som låg högt i kurs men som sedan dissades på grund av laddare. Den som jag är inne på nu är egentligen den jag började kolla på först innan jag hittade den första med mer retro utseende. Men jag kan ändå inte bestämma mig.

lör, 20 juni 2015, 19:45 | Svammel, Vardagsliv | Kommentera!

Dumhet!

Jag sjukskriver mig sällan. Tre gånger på de tre år jag arbetat. Lite komiskt att alla gånger har varit i december; runt lucia. Men i tisdagsmorgon insåg jag att jag inte skulle fixa att arbeta så sjukskrev mig. Förkyld och ont i halsen, jag mådde pyton men inte överdrivet dåligt. Tänkte att detta går nog över snart. Men på onsdagen var det värre och mamma började prata om vårdcentralen. Jag sa att det nog inte behövdes. Men på torsdagen vaknade jag upp med ont i bakdelen av huvudet och lite i nacken så jag började göra kopplingar till när jag var 15 och hade halsfluss-infektion som satt sig i nacken. Det är bland det värsta jag upplevt. Då började jag inse att jag borde nog ringa vårdcentralen så de fick titta på mig. Bad pappa att komma med alvedon och kolla upp numret. Men han hitta det inte så jag sa att vi kunde ta det dagen efter. Men när han väl kom så hade han hittat numret och tvingade mig att ringa. Jag fick en tid till 15:15. Fan jag som tvättade till fyra men det fick gå (man kan ju inte ge upp sina planer bara för att man är sjuk!).

14:45 hämta vi upp mamma på jobb och då kände jag mig ganska mycket bättre konstigt nog än när jag ringde (det var nästan så att jag skämdes för att jag hade ringt). Vi var på vårdcentralen 15:00. Men jag kom inte in till läkaren förrän 15:30. Väl där inne sa läkaren att jag såg för djävlig ut i halsen och jag ska väl erkänna att min huvudvärk hade ökat rejält när vi satt i väntrummet. Läkaren ville att jag skulle ta prov för att inte behandla i onödan så det gick jag och gjorde och efter en lång stunds väntan fick jag komma in och göra ett halsprov (vidrigt). Efter en stund kom de ut och sa att det var negativt, så jag fick ta ett blodprov (mycket trevligare). Efter en stund där så kom de ut och sa att de inte visste vad jag hade (jag trodde på halsfluss) men att jag hade en infektion i kroppen och fick medicin mot den och skulle förhoppningsvis snart må bättre.

tor, 11 december 2014, 17:45 | Svammel, Vardagsliv | Kommentera!

Inte som jag tänkt mig…


Idag hade jag planerat att tvätta och städa. Men det blev varken eller. Efter två maskiner så blev tvättstugan översvämmad. Jag hade noterat att det regnat, men inte på hur mycket det regnade. Men visade sig att det regnade rejält. Jag blev mest sur över att jag inte fått all tvätt ren så jag surade och ägnade dagen åt annat istället.

sön, 31 augusti 2014, 14:33 | Svammel, Vardagsliv | Kommentera!

Havet

Idag blev jag övertalad att åka badring. Skit roligt!

sön, 27 juli 2014, 20:54 | Vardagsliv | Kommentera!